Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opstellingen voor dieren

Laat ik hierover helder zijn: Het gaat hier niet om opstellingen mét (behulp van) dieren, maar ten behoeve ván dieren. Wat ik hierin aanbied, durf ik wel uniek te noemen. Zoals wij mensen onderdeel zijn van diverse systemen, zijn dieren dat uiteraard ook. Een dier heeft zijn eigen familiesysteem, maar is daarnaast ook onderdeel van het systeem waarin het leeft, meestal jouw gezin. 

Omdat een dier niet kan praten, is het vaak lastig te achterhalen wat de onderliggende oorzaak is achter bepaalde problematiek of problematisch gedrag. Dat kan een verstoring zijn in de basisprincipes binnen de eigen dynamiek, maar ook binnen de dynamiek waarin het dier op dit moment leeft. Dit uit zich meestal in ongewenst gedrag in welke vorm dan ook, of bijvoorbeeld fysieke of  mentale klachten die niet te verklaren of achterhalen zijn. Door een representant de rol van het dier te laten innemen of plaats te nemen op een vloeranker, krijgt het dier een stem en krijgen we inzicht in de problematiek.

Vanuit mijn opleiding veterinaire natuurgeneeskunde en de expertise die ik heb opgebouwd vanuit mijn werkverleden met voornamelijk getraumatiseerde dieren en dieren met een verleden, bied ik opstellingen voor dieren aan. Soms individueel, soms in een grote opstelling. Jouw dier hoeft hier over het algemeen genomen niet bij aanwezig te zijn. Wil je meer weten over opstellingen voor dieren of wil je een afspraak maken om te kijken welke manier van systemisch werk voor jou en jouw dier het meest passend is? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Tarieven

  • Individueel consult, max. 90 minuten: € 85,00 incl. BTW
  • Online consult, per 30 minuten: € 25,00 incl. BTW
  • Opstelling voor dieren vraaginbrenger: € 90,00 incl. BTW
  • Opstelling voor dieren representant: € 20,00 incl. BTW

Agenda