Zoek
Sluit dit zoekvak.

Individuele Sessies

Mijn individuele sessies bestaan uit coachende gesprekken waarbij ik de situatie systemisch benader. Dit wil zeggen dat ik je laat werken aan jezelf als onderdeel van een groter geheel, een systeem. Dat kan je familiesysteem zijn, maar bijvoorbeeld ook je school of je bedrijf. Om beter inzicht te krijgen in jouw rol binnen zo’n systeem werk ik met een tafelopstelling met behulp van poppetjes of met vloerankers. 

Door met poppetjes de situatie neer te zetten, kom je tot het inzicht over waarom jou bepaalde zaken in je leven vaak herhaaldelijk overkomen, zonder dat je je daarvan bewust bent. Dit noemen we ingesleten familiepatronen. Ik geef je handvatten om het heft over jouw leven weer in eigen hand te nemen.

Vloerankers zijn gekleurde platen die we op de grond leggen. Het werkt als een soort innerlijke reis door je systeem. Door plaats te nemen op de verschillende vloerankers, ervaar je de gevoelens van de andere personen binnen jouw systeem. Dit geeft totaal nieuwe inzichten en het laat je anders kijken naar de situatie. Je moeder bleek bijvoorbeeld ineens toch veel minder sterk als ze zich voordeed. Of je vader was niet zo hard voor je omdat hij je broer leuker vond dan jou, maar omdat hij bang was dat jou hetzelfde zou overkomen als hem’. Dit soort inzichten geven je een gevoel van acceptatie en van bevrijding.

 

Tarieven

Particulier

  • Individueel consult, max. 90 minuten: € 85,00 incl. BTW
  • Online consult, per 30 minuten: € 25,00 incl. BTW

Zakelijk

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte.