Zoek
Sluit dit zoekvak.

Systemisch Werk, Bedrijfsopstellingen en Familieopstellingen voor regio Drenthe

Kom je niet verder in je werk of privésituatie? Heb je het idee dat dezelfde belemmerende patronen zich blijven herhalen? Ervaar je steeds terugkerende fysieke of mentale klachten? Door de dynamiek van jouw familie- of organisatiesysteem te onderzoeken, pakken we de kern van de problemen aan. Systemisch werk kan leiden tot waardevolle inzichten, acceptatie en oplossingen.
Ik ben Bernadette Wilms, coach in Systemisch Werk en facilitator van Opstellingen in Bruchterveld. Cliënten omschrijven mijn sessies als integer, veilig, confronterend en bevrijdend.
Om de kern van de problematiek te achterhalen, gebruik ik diverse methoden of combinaties daarvan. De keuze hangt af van de hulpvraag, het soort problematiek en de situatie en wensen van de cliënt. Ik werk met opstellingen en bijbehorende coaching trajecten. Een opstelling is een dynamische weergave van de werkelijke situatie, dit kan één op één met behulp van tafelopstellingen met poppetjes of vloerankers, maar ik faciliteer ook groepsopstellingen met representanten.
Elke methode heeft zijn eigen waarde, maar de ene kan beter passen bij een bepaalde situatie dan de andere. Ik bied verschillende soorten opstellingen aan, zoals familieopstellingen, bedrijfsopstellingen, organisatieopstellingen, systeemopstellingen, lichaamsopstellingen en opstellingen voor dieren.
Verstoorde systeemdynamieken kunnen diverse problemen veroorzaken. In organisaties en bedrijven kunnen terugkerende conflicten, lage omzet, ontevredenheid, frustratie, hoog personeelsverloop of onverklaarbaar ziekteverzuim voorkomen.
Bij verstoorde familiedynamieken kunnen klachten optreden zoals zelfsabotage, faalangst, ongelukkige relaties, verstoorde familiebanden, moeite om je leven op de rit te krijgen, erfelijke ziektes, psychosomatische klachten, burn-out, slechte gezondheid, verslavingen of stoornissen.
Dieren die last hebben van belemmerende patronen en systeemdynamieken kunnen symptomen vertonen zoals ongewenst gedrag of onverklaarbare fysieke of mentale klachten.
Herken je jezelf in een of meerdere van deze situaties of klachten? Wil je inzicht in de problematiek en werken aan een blijvende oplossing? Wil je weer controle krijgen over je eigen leven of situatie? Of zoek je een betekenisvolle invulling voor een heisessie of teambuilding dag om je team te versterken en de productiviteit te optimaliseren? Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Herken je één of meerdere van eerdergenoemde situaties en/of klachten, wil je inzicht in de problematiek en werken naar een blijvende oplossing? Wil je de controle over je eigen leven of situatie weer terug? Of ben je op zoek naar een écht zinvolle invulling van je heisessie of teambuilding dag, om je team te versterken en de productiviteit van je afdelingen te optimaliseren? Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Regio Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, Roden, Klazienaveen, Beilen, Eelde-Paterswolde, Zuidlaren, Emmer-Compascuum, Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Zuidwolde, Peize, Gieten, Schoonebeek, Erica, Borger, Nieuw-Buinen, Westerbork, Smilde, Vries, Rolde, Norg, Ruinen, Annen, Nieuw-Weerdinge

Tarieven

Particulier

  • Familieopstelling vraaginbrenger: € 90,00 incl. BTW
  • Familieopstelling representant: € 20,00 incl. BTW

Zakelijk

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte.

Agenda

Referenties